Aux Sources De Lescheret
Natuurkampeerterrein met moderne faciliteiten in een prachtig gebied in de Zuid Belgische Ardennen

Wandel in prachtig gebied


Natuurpark


Het landschap van de "Haute-Sûre" is een heuvelachtig, landelijk en gevarieerd gebied met weiland, bos en prachtige vergezichten. Daarnaast, iets ten Zuiden van de camping, ligt het grote Woud ("Forêt d'Anlier").

Kortom een wandelgebied bij uitstek voor liefhebbers van een rustig wandelgebied zonder massatoerisme!Veel mensen staan versteld van de schoonheid en de rust van dit nog relatief onbekende gebied.
 

Routes                                         Vanaf de camping
lopen 8 wandelroutes van 6-15 km en enkele kortere. Daarnaast zijn er nog 15 andere bewegwijzerde wandelroutes van diverse lengte in de gemeente Vaux-sûr-Sûre.  Honderden kilometers en vele uren wandelplezier!.

Het gaat natuurlijk niet alleen om het aantal kilometers, maar ook om de kwaliteit ervan. U wandelt (of fietst) hier in de prachtige natuur van het natuurpark "Haute-Sûre Forêt d'Anlier".Zelf lopen we er ook graag met onze honden. We hebben daarom veel routebeschrijvingen te leen en staf-en wandelkaarten ter inzage en te koop.

Het is ook een leuke ervaring om te wandelen met een ezel die uw bagage of kleine kinderen kan dragen.Maar ook valt hier goed te fietsen.