Aux Sources De Lescheret
Natuurkampeerterrein met moderne faciliteiten in een prachtig gebied in de Zuid Belgische Ardennen

Goede Faciliteiten


Faciliteiten hoofdgebouwNa de oprijlaan is rechts het hoofdgebouw met de receptie. Hier hangt ook de AED.

Ook vindt u er de Taverne voor een hapje en/of drankje en regelmatig fijne muziek. Op het terras aan het water, is het goed toeven. In het hoogseizoen kunt u er brood, een klein assortiment andere producten en koelelementen bestellen.In de bibliotheek voor jong en oud zijn tijdschriften, strips, kaarten en informatiefolders ter inzage en boeken te leen.

Het is ook een fijne slechtweervoorziening.


VerhuurWe hebben tenthuisjes, diverse ingerichte tenten, een trekkershut en een eenvoudige stacaravan te huur.


Goed Sanitair


Tegenover het hoofdgebouw staat het sanitairgebouw met vernieuwd sanitair. Hier bevinden zich ook een afwasruimte, een wasmachine/droger en individueel huurbare koelkasten.

Elders op het terrein is nog een klein toiletgebouwtje.
NatuurzwembadOns zwemmeer is heerlijk om in te zwemmen, maar ook je kan er fijn in spelen, vissen, pootjebaden en met een rubberboot varen. De bronnen leveren steeds weer fris water aan. Ook tijdens warme zomers blijft hier voldoende water beschikbaar!


KampvuurBij het zwemmeer is een plek waar we wekelijks een gezellig kampvuur maken.

SpelenIn de Taverne is een speelhoek met speelgoed en leuke spelletjes, een tafelvoetbaltafel en een poolbiljart.

In onze speeltuin (voor kinderen tot ±10 jaar) staan een klimrek, wip, glijbaan, schommel en de razend populaire draaimolen.
Verder is er een trampoline en een tafeltennis tafel, dus vergeet uw ping-pong batje(s) niet!


Mini-kinderboerderijHier woont onze lieve dwerggeit  Chev met een stel goudhalzige Ardense kippen. Hij gaat graag mee wandelen.

Liefhebbers mogen Chev borstelen en om ±20 uur voeren. Hij houdt van brood, sla en restanten/schillen van bloemkool, broccoli, andijvie, wortel, appel en komkommer.