Aux Sources De Lescheret
Natuurkampeerterrein met moderne faciliteiten in een prachtig gebied in de Zuid Belgische Ardennen

FAQ
Na ontvangst van uw bericht krijgt u onmiddelijk een bevestiging. Daarna reageren we meestal binnen 24 uur.
Bel zonodig +32 479 581960 voor eerder antwoord.

Geen bericht? Kijk dan in uw spam box. De bevestiging (en onze reaktie) wordt wellicht als spam gezien. Hoe u dat kunt wijzigen ziet u hier.Tussen 22-8 uur mag er niet gereden worden op de camping.
Kamperen: Aankomst vanaf 14 uur en vertrek voor 11 uur.
Huren: Aankomst vanaf 16 uur en vertrek voor 10 uur.
Afwijking hiervan kan alleen in overleg tegen bijbetaling. Het is bijv. mogelijk vroeg te arriveren of laat te vertrekken. Of een combinatie van beide voor een heerlijk lang weekend.   


LS (tot 1/7 en na 31/8):     08.45 - 11.00  +   14.00 - 16.00 + 19.00 - 21.00                 
HS (van 1/7 tot 31/8):       08.45 - 11.00  +
14.00 - 18.00 + 19.00 - ?We zijn globaal open van eind april tot en met medio september. Daarbuiten alleen in overleg (weersafhankelijk en tenminste 3 nachten) of voor groepen. Onderaan de pagina ziet u precies als we gesloten zijn wanneer we open gaan en na opening wanneer we sluiten.


Onder uw tent mag alleen grasvriendelijk materiaal. Om uw tent schoon te houden mag u wel gebruik maken van zgn. ecodoek/anti-worteldoek. Dit kunt na gebruik met de onderkant (de vieze kant) naar binnen op vouwen. Als u het laat drogen kunt het opbergen tot u volgende kampeervakantie. Plastic is verboden en moet ten alle tijde direct onder de tent uitgehaald worden als we het constateren.Als u een eigen toilet gebruikt en bij ons wilt legen, dient u biologisch afbreekbare(=groene) toiletvloeistof te gebruiken. Deze is bij ons te verkrijgen. Kleine hoeveelheden blauw/rose toiletvloeistof kunnen we zonodig wel innemen/afvoeren.Schoenen/slippers die buiten zijn gebruikt moeten buiten de douchecabine blijven staan!
We werken met een douchekaart waarop een tegoed staat. Zolang de kaart in de kaartlezer zit, vermindert het tegoed. Het verbruik wordt afgerekend bij vertrek. Wij vragen €20 borg voor de kaart, die u terugkrijgt bij inlevering van de onbeschadigde kaart.
U kunt koelelementen huren of individuele koelkasten (zonder vriesvak) opgesteld bij de afwasruimte. Inhoud ca 55 liter (ca 45hx40bx30d).Brood/broodjes kunt u tot 20 uur bestellen via een lijst op de bar.Er zijn supermarkten op 3-12 km in Ebly, Vaux-sur-Sure en Neufchâteau.
Voor BBQ/(kamp)vuur gelden strikte regels i.v.m. veiligheid, milieu en vermijding van overlast. Kampvuur mag slechts worden ontstoken met toestemming en na kennisname van deze regels ter plaatse.
  


U kunt bij ons contant betalen en pinnen (vaste bedragen tegen een kleine vergoeding). Pinnen kan verder in Vaux-sur-Sure, Bastogne en Neufchâteau bij geldautomaten en supermarkten.Honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd op de camping.
Uiteraard dient u de hond buiten de camping uit te laten.
We vragen u alle uitwerpselen op te ruimen in de rest-afvalbak.
Eventuele andere dieren in overleg.We hebben houten huisjes, een Holtkamper Kyte tenttrailer, tenten, een retro stacaravan en een trekkershut te huur.Voor de huuraccommodaties vragen we een borg. De accommodaties zijn ingericht. Evt. schade en schoonmaakkosten worden met de borg verrekend.De meeste plekken zijn toerplaatsen. Er zijn enkele seizoensplaatsen.Groepen zijn welkom, in beginsel buiten het hoogseizoen. Gezelligheid is troef, maar (ook dan) is overmatig drankgebruik, luidruchtigheid e.d. onacceptabel.

We ontvingen bijv. Cinco Tero Escrima (Pangulong Guro Charles Goossens), Nivon Rotterdam, Landrover club FLRC, Maastrichtse motorclub (MMC72), NKBV Zwerftochten en veel vriendenclubs.
 Door een straatnaam wijziging hebben we een nieuw adres:
Rue des Etangs Lesch 15, 6640 Vaux-sûr-Sûre België.
Oud adres (voor niet recente gps): Lescheret 2, 6642 Juseret België.
U vindt hier de route (dus naar dezelfde plek). ASDL is de afkorting van: Aux Sources De Lescheret (aan de bronnen van Lescheret).
We gebruiken de afkorting bijvoorbeeld op de bewegwijzering naar de camping.  
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op en we antwoorden zo snel mogelijk of bel ons via +32479581960