Aux Sources De Lescheret
Natuurkampeerterrein met moderne faciliteiten in een prachtig gebied in de Zuid Belgische Ardennen

Rust, ruimte & respectGenieten in het groenU vindt bij ons een prima pleisterplek om te genieten in het groen met rust, ruimte en respect voor iedereen.

Als u een vakantie in een rustige en ontspannen sfeer zoekt, bent u van harte welkom. Buiten de schoolvakanties is de camping een eldorado voor
rustzoekers.

Tijdens de drukkere periodes met meer families met kinderen, blijft het relatief kalm met voldoende plaats, ook al zijn er meer aktiviteiten.

Ons terrein is gecertificeerd als onderdeel van het natuurnetwerk van Natagora, de Waalse natuurbeschermingsorganisatie.

Dit op basis van de op de camping aanwezige flora en fauna, waar onder 75 vogelsoorten en een groot aantal plantensoorten.

Diverse plekken zijn afgeschermd met houtwallen van snoeihout. Hier ontstaat een biotoop waar kleine zoogdieren, vogels en insecten en  planten natuurlijk samenleven.


Kindvriendelijke campingDoor (af en toe) georganiseerde aktiviteiten, maar vooral door de vele speelmogelijkheden (zoals de draaimolen) zijn we (zonder animatieteam) kindvriendelijk. 


Niet aangeharktDe camping is niet aangeharkt. We laten de natuur zoveel mogelijk zijn gang gaan. Ook bewaren we tijdelijk materialen ter hergebruik.

Door sommigen word de camping  daardoor als rommelig ervaren. De meeste mensen vinden het juist charmant.


Duurzame vakantieDe camping trekt veel kampeerders die weloverwogen een duurzame vakantie verkiezen. We waarderen een natuurvriendelijke- en milieubewuste instelling en beheren ons terrein in die geest.


Meer over de sfeer


We kregen de hoogste Zoover onderscheidingen op basis van de beoordelingen van gasten over onze ambiance.

Ook uit "de greep" uit ons papieren gastenboek en de foto's maakt u meer op over de sfeer op de camping.